'Rondje Bennekom'

Met ruim 50 deelnemers maakte Businessclub Foot Valley een klein rondje Bennekom. Joost Mecking met Mekx, de ambachtelijke bakker en baguette specialist, Arjo van Oostenbrugge met zijn drankenspeciaalzaak onder de vlag van Mitra en Fishfriend Bennekom met Lambert en Lusanne Zijl aan het roer van hun visspeciaalzaak zetten hun beste beentje voor, legden uit en boden gastvrijheid waarna de finish lag bij het nu ook 's avonds voldraaiende Restaurant Zicht onder de bezielende leiding van Sabine en Remco Slijkhuis. In oktober 2024 is er weer een ' Rondje Bennekom'. Wel tijdig aanmelden want er is slechts een beperkt aantal plaatsen 😉⚽

Fishfriend Bennekom nieuw lid

Met de Visspeciaalzaak van Lambert en Lusanne Zijl, gevestigd in hartje Bennekom aan het Marktplein verwelkomt businessclub Foot Valley alweer een nieuw lid. De geboren en getogen Spakenburgers ondernemen inmiddels 5 jaar in Bennekom en bieden naast verse vis van sublieme kwaliteit ook catering en buffetten op maat en dagelijks een uitgebreid assortiment aan vers bereide vismaaltijden die klaar liggen in hun recent nieuw aangekochte versvitrine.

Nieuwe leden!

Halverwege dit jaar zijn er een aantal leden toegetreden tot onze Businessclub. Wij hebben de nieuwe leden verwelkomd met een heerlijke taart van ons lid Banketbakkerij Mekking.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geïnteresseerd in een lidmaatschap?
 

 

 

Aanmelden