Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits­management is hét kennisnetwerk voor kwaliteits­professionals. NNK organiseert bijeenkomsten, bevordert kennisdelen en certificeert kwaliteits­professionals. Word lid en doe mee!  
 

 NNK Nieuws 

Beluister de NNK-podcasts

Direct naar Partnerpagina's

Bekijk de actuele vacatures

Schrijf je in voor de NNK Nieuwsbrief

 
15-02-24

NNK zoekt nieuwe bestuursleden 

Vanwege het aflopen van bestuurstermijnen is het NNK op zoek naar nieuwe bestuursleden. Grijp je kans om een belangrijke rol te spelen in het landelijke netwerk voor kwaliteitsprofessionals. 

Lees meer  >
 
26-01-24

ISO-managementsysteemnormen worden herzien

De huidige ISO 9001- en ISO 14001-normen dateren uit 2015. Beide normen worden herzien, met inbreng van de Nederlandse normcommissie. 

Lees meer  >
 
17-01-24

Super Early Bird tarief voor EOQ Congres t/m 31 januari

Profiteer tot eind januari van maar liefst 45% korting op de deelnameprijs voor het EOQ-congres in november 2024 in Reims. 

Lees meer  >
Naar alle nieuwsberichten

Agenda

NNK organiseert diverse activiteiten voor leden. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom! Meld je dan aan als introducé.

Data en Kwaliteit avondlezing Toepassingen van AI in de farmaceutische sector
Validatie, naleving van de regelgeving en paraatheid voor voortdurende inspectie.Online ontmoeting (link wordt 13-03-2024 toegestuurd)

EOQ webinar: Managing your professional competence in a changing world.
Dit is een online event, deelnamelinks worden 18 maart aan de deelnemers gemaild

HO: Technologische ontwikkelingen (Big data, A.I.) & Kwaliteitszorg
Online ontmoeting (link wordt 20-03-24 toegestuurd)

Sectie zorg: Deregulering van je kwaliteitssysteem en de bijdrage van audits hierin
Dit is een online event, de link wordt 25 maart toegestuurd

EOQ - Webinar Social services for the people of the future
Dit betreft een online event, de link wordt op 3 april toegestuurd

Toon de volledige agenda

Artikelen

Het vakgebied van kwaliteitsmanagement is volop in beweging. Up-to-date blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied doe je bij het NNK. Regelmatig publiceren wij nieuwe artikelen en blogs. Ook jij kunt een artikel publiceren op de website van het NNK. Verslagen van bijeenkomsten vind je bij de Agenda. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Betere interne audits: 7 tips voor de voorbereiding


Diederik van der Burg19 februari 2024

In een drieluik van artikelen krijg je tips om met de interne audits de omslag van verplicht naar nuttig instrument te maken. In dit eerste deel: tips voor de voorbereiding.

Lees meer

Macht en kwaliteit: hoe werkt dat?


Lia de Vos, Ouke Pijl15 februari 2024

Kwaliteit heeft niet alleen een technische, maar ook een morele, emotionele en politieke dimensie. Daarom heeft kwaliteit altijd te maken met belangen en met de macht. Bewustwording van hoe macht werkt en hoe je positie kunt kiezen binnen het machtsspel, kan zorgen voor meer effectiviteit en werkplezier.

Lees meer

7Life: betere kwaliteit door effectieve communicatie, leren en veranderen


Ben de Backker26 januari 2024

Voor effectief kwaliteitsmanagement is communicatie een niet te onderschatten onderdeel van het werk. Ben de Backker zet in dit artikel uiteen hoe het 7Life-model hem daarbij heeft geholpen.

Lees meer

Naar alle artikelen

Certificeren

Het NNK verzorgt sinds 2017 het traject van persoonscertificering van de kwaliteitsprofessional. Hiermee bewaakt de beroepsgroep zijn eigen kwaliteit. Bekijk hieronder het laatste nieuws. 

 
23-05-22

Geslaagd!

Op 18 mei zijn Sonja Hommels-Garritsen, Marco Bakker en Jeanet de Zeeuw geslaagd voor het NNK/EOQ Quality Manager examen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer  >
 
20-01-22

Interne audit 2021

Eind 2021 is het managementsysteem van NNK’s instelling voor persoonscertificatie (PCB) weer aan een interne audit onderworpen.

Lees meer  >
 
19-01-22

NNK/EOQ Certificaten succesvol verlengd

In december 2021 hebben Carien Eijkman-Stuart, Hans van Mulekom en Fred Brands voor de tweede maal hun QM-certificaat weten te verlengen. Gefeliciteerd!  

Lees meer  >
Lees meer certificeringsnieuws
Deel dit via