Het Nederlands Netwerk voor Kwaliteits­management is hét kennisnetwerk voor kwaliteits­professionals. NNK organiseert bijeenkomsten, bevordert kennisdelen en certificeert kwaliteits­professionals. Word lid en doe mee!  
 

 NNK Nieuws 

NIEUW!! BELUISTER NNK PODCAST

Direct naar Partnerpagina's

Bekijk de actuele vacatures

Schrijf je in voor de NNK Nieuwsbrief

 
04-09-23

Macht en kwaliteit: een delicate dans

Lia de Vos en Ouke Pijl werden zich tijdens gezamenlijke gesprekken steeds meer bewust van de rol van macht bij kwaliteit. In een live workshop, columns en gesprekken met kwaliteitsprofessionals, gaan ze 'macht' verder verkennen. 

Lees meer  >
 
17-07-23

Ontketen je vakbekwaamheid bij NNK!

Loop je al jaren met plannen rond om je kennis, jarenlange ervaring en vaardigheden op het gebied van kwaliteitsmanagement formeel erkend te krijgen? Toets dan je vakbekwaamheid via persoonscertificering bij NNK.

Lees meer  >
 
22-06-23

Denk mee met de Sectie Data & Kwaliteit

Aan welke onderwerpen moet de sectie Data & Kwaliteit volgens jou aandacht besteden? De sectieleden horen graag jouw ideeën! 

Lees meer  >
Naar alle nieuwsberichten

Agenda

NNK organiseert diverse activiteiten voor leden. Ook als je geen lid bent, ben je van harte welkom! Meld je dan aan als introducé.

Welkom nieuwe leden
Online ontmoeting (link wordt 11-10-2023 toegestuurd)

Data en Kwaliteit: Ai is overal
Dit is een live event, dus alleen voor leden
Domstad te Utrecht

EOQ free webinar: Business Agility - what is it? Join the webinar and learn how to work more agile
Dit is een online webinar van EOQ, voertaal Engels. Deelamelink wordt 18 oktober 2023 verzonden

64th EOQ Congress - mark the date
Live 2 dagen in Portugal internationaal event
Porto, Portugal

Macht en kwaliteit: hoe je samen het spel kunt spelen
Dit is een live event, dus fysiek op locatie.
Accommodatie Domstad, Utrecht

Toon de volledige agenda

Artikelen

Het vakgebied van kwaliteitsmanagement is volop in beweging. Up-to-date blijven met de ontwikkelingen in het vakgebied doe je bij het NNK. Regelmatig publiceren wij nieuwe artikelen en blogs. Ook jij kunt een artikel publiceren op de website van het NNK. Verslagen van bijeenkomsten vind je bij de Agenda. Wil je niets missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Leiders die examen doen


Ouke Pijl31 juli 2023

In het zakwoordenboek Hoop in bange dagen (MainPress 2020) inspireert Joep Schrijvers ‘standvastige en eigenzinnige mensen die gemotiveerd zijn te komen tot een goede afloop, ook al is die tijdelijk!’. 

Lees meer

Estafettereeks: Wat beweegt Irma Schönherr?


Irma Schönherr6 september 2023

In deze estafettereeks laten we telkens een NNK-kwaliteitsprofessional aan het woord over wat haar/hem beweegt. Een kennismaking in een aantal vaste vragen. Dit keer met Irma Schönherr.

Lees meer

Macht en kwaliteit: een delicate dans


Lia de Vos4 september 2023

Lia de Vos en Ouke Pijl werden zich tijdens gezamenlijke gesprekken steeds meer bewust van de rol van macht bij kwaliteit. In een live workshop, columns en gesprekken met kwaliteitsprofessionals, gaan ze 'macht' verder verkennen. 

Lees meer

Naar alle artikelen

Certificeren

Het NNK verzorgt sinds 2017 het traject van persoonscertificering van de kwaliteitsprofessional. Hiermee bewaakt de beroepsgroep zijn eigen kwaliteit. Bekijk hieronder het laatste nieuws. 

 
23-05-22

Geslaagd!

Op 18 mei zijn Sonja Hommels-Garritsen, Marco Bakker en Jeanet de Zeeuw geslaagd voor het NNK/EOQ Quality Manager examen. Van harte gefeliciteerd!

Lees meer  >
 
20-01-22

Interne audit 2021

Eind 2021 is het managementsysteem van NNK’s instelling voor persoonscertificatie (PCB) weer aan een interne audit onderworpen.

Lees meer  >
 
19-01-22

NNK/EOQ Certificaten succesvol verlengd

In december 2021 hebben Carien Eijkman-Stuart, Hans van Mulekom en Fred Brands voor de tweede maal hun QM-certificaat weten te verlengen. Gefeliciteerd!  

Lees meer  >
Lees meer certificeringsnieuws
Deel dit via